Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

Adwords accounts

Adverteren met Google Adwords in Alkmaar

 
Google Adwords is een advertentieprogramma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. Je kiest dan bij welke zoekopdrachten je advertentie vertoont wordt en daar betaal je dan voor.
 
Met Google Adwords kun je extreme resultaten behalen, omdat je helemaal bovenaan in Google kunt komen met je advertentie kun je bezoekers naar je website krijgen. Helemaal wanneer je niet op 1 zoekterm adverteert maar op tientallen zoekwoorden tegelijk. Je kunt met Google Adwords echt alle “traffic” uit de markt bereiken,.
 

Voor wie?

De meeste bedrijven hebben van oudsher veel klanten via referenties of de gouden gids binnengehaald. De huidige generatie begint de zoektocht vaak online.
Het kan zijn dat u nog niet veel organische (gratis) bezoekers uit de zoekmachines naar uw website trekt, bijvoorbeeld omdat er nog niets aan zoekmachine optimalisatie gedaan is of omdat de website erg nieuw is.
 

Waarom Online Guerrilla?

Hoewel het vrij simpel is om een advertentie te plaatsen is het toch best lastig om hier goede resultaten mee te halen. Google Adwords is een studie op zich en om goede resultaten te behalen zonder dat het je een vermogen kost zul je wel verstand van zaken moeten hebben online marketing bureau