Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

Auteurs

Marketingcollege.nl is een collectief project door zelfstandige, samen-werkende/denkende internet ondernemers ten behoeve van kennisdeling over Marketing, Linkbuilding, SEO, Tekst schrijven, Product/Website Promotie en Webdesign. Maak kennis met het team van Marketingcollege.nl:

alexander-van-aken
Onafhankelijk SEO-consultant en linkbuilder Dr Alexander van Aken is actief voor Oban Multilingual en Internetmarketingbureau. Tevens is hij directeur van Soecken. Alex geeft ook SEO-trainingen, speciaal voor zelfstandige ondernemers.
Suzan van der Ent - SEO tekstschrijverSuzan van der Ent – SEO tekstschrijver en Linkbuilding
Het schrijven en publiceren van artikelen die zijn gericht op linkbuilding is een vak apart en Suzan van der Ent’s specialiteit. Zij doet dit met veel kennis en toewijding ten behoeve van diverse bedrijven die weten wat de waarde is van SEO geoptimaliseerde artikelen. www.deschrijverette.nl
Arjan Samson – SEO, Linkbuilding organisatie en Internetmarketing
Arjan is een autoriteit in SEO en Linkbuilding. Hij beheert talloze nationale directories, blogs, artikel-sites en startpagina’s. Dankzij Arjan’s professionele linkbuilding support en SEO-trainingen is de vindbaarheid van veel sites aanzienlijk verbeterd. Arjan is tevens de oprichter van www.marketingcollege.nl.
Chris Berenbak – Marketing Communicatie
Chris Berenbak houdt zich bezig met creatieve kant van marketing communicatiezaken. Hij staat voor identiteit, beeldvorming en natuurlijk tekstschrijven. Samen met andere specialisten zorgt Chris dat sites beter ogen, lezen en dus…verkopen.

Tips van onze marketing experts

Schrijf nu in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang regelmatig website promotie & linkbuilding tips van marketing experts in uw mailbox.