Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

De procedure penalty opheffen

De procedure begint met een uitgebreide en specialistische analyse welke wij na ontvangst van uw opdracht binnen enkele dagen zullen starten.

 • Oorzaak bepalen van de Google penalty of ban
  Het kan verschillende oorzaken hebben dat een website een Google sanctie heeft opgelopen. Om stappen te kunnen ondernemen zullen deze oorzaken eerst moeten worden bepaald. Wij analyseren de oorzaken van de Google sanctie en maken deze inzichtelijk voor u.
 • Backinks Analyse
  In de meeste gevallen hebben Google sancties te maken met de backlink-structuur. Na een uitgebreide analyse (welke mede via specialistische software wordt uitgevoerd) kunnen wij inzicht geven over goede en slechte en/of twijfelachtige backlinks naar uw website.
 • Consult circa 2 uur
  Een consult bij ons in Rotterdam of Amsterdam (of bij u op locatie tegen meerprijs). Tijdens een consult geeft onze specialist u persoonlijk inzicht over bovengenoemde feiten, brengt advies uit en stelt een stappenplan voor u op. Soms is het mogelijk om de Google penalty binnen een paar weken op te laten heffen. Heeft u of iemand voor u de afgelopen jaren veel slechte backlinks geplaatst naar uw site dan is Google niet vergevingsgezind en kan het maanden duren voordat de penalty wordt opgeheven.
 • Duidelijk Advies en Stappenplan
  De juiste stappen die zullen moeten worden ondernomen om een Google penalty op te heffen zijn in principe niet ingewikkeld. Wij stellen een duidelijk  stappenplan op zodat u deze (korte) procedure op de juiste manier onder eigen beheer kunt uitvoeren. Er hoeven in principe geen verdere kosten worden gemaakt aan uitvoering van de procedure.
 • Hulp bij communicatie met Google
  Het is erg lastig om met Google te communiceren met Google als men niet de juiste kanalen etc. kent. Onze expert wijst u de directe ingangen naar Google en zorgt de juiste “strekking” van communiceren etc. met deze partij.
 • Hulp bij verwijderen slechte links
  Slechte links verwijderen is doorgaans een standaard onderdeel van de procedure “Google penalty opheffen”. U krijgt een duidelijk overzicht van slechte/twijfelachtige links en advies hoe deze te verwijderen of ervoor te zorgen dat Google deze links negeert in de toekomst.
 • Hulp bij “Google-proof” te werk gaan in de toekomst
  Wanneer de Google penalty is opgeheven is het uiteraard van groot belang om niet weer een sanctie op te lopen. Linkbuilding en verdere ontwikkelingen omtrent Google gaan door in de toekomst uiteraard gestaag door. Ons team adviseert u hierin, kan het linkbuilding-proces blijven volgen of uit handen nemen.
 • Mogelijkheid tot Nazorg en Begeleiding
  Indien gewenst kunnen wij “nazorg” en begeleiding verzorgen, uw linkbuildingstrategie coachen en/of uitvoeren waardoor uw website in de toekomst stabiel getoond kan blijven in de zoekresultaten van Google.