Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

Dynamisch bureau voor outplacement en re-integratie

Een beroepsfunctie uitoefenen binnen zorg, welzijn en onderwijs die niet alleen "past", maar één waarvan je gelukkig wordt, blij wordt, waar je stimulans en werkelijke voldoening uithaalt – het klinkt bijna utopisch, onwerkelijk. Degenen die onmiddelijk deze beleving hierbij hebben, functioneren waarschijnlijk niet naar hun kunnen en bevinden zich mogelijk niet op de juiste plek. Een goed, onafhankelijk re-integratie en outplacementbureau, met ervaren menselijke loopbaanprofessionals in dienst, helpen jou, of een organisatie, de juiste personen op de juiste plek te krijgen. In het geval van outplacement kan dit betekenen dat je uiteindelijk elders je beroep uitoefent; een plek die wél bij je past. 

De "juiste" plek? 

Maar al te vaak vinden leidinggevende dat een bepaalde functie "de juiste plek" voor iemand is; ineens sta je voor het voldongen feit dat je een andere positie bekleedt (wat zich nogal eens voor kan doen tijdens reorganisaties). Als 'werknemer' kun je dan ook snel wantrouwend staan tegenover een Outplacement Bureau.

Van een onafhankelijk Outplacement Bureau mag je verwachten dat zij persoonlijk, samen met jou, een plan van aanpak maken en dat zij naar boven krijgen waar jouw ware talenten verscholen liggen. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat dit een functie bij je huidige werkgever is; mogelijk schuilt er in jou een zelfstandig ondernemer…. Samen met het Outplacement Bureau ontdek je talent en kansen. Grijp die kansen dus.