Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

Fiscaal advies voor je onderneming

Wat is je onderneming zonder onderlegd fiscaal advies? Een goede boekhouder gebruiken is één ding; fiscaal advies gaat verder.

Als eenmanszaak (ZZP'er) kun je in de veronderstelling verkeren dat je alleen voor de hoogst noodzakelijke onderdelen van je administratie een boekhouder nodig hebt. Doorgaans klopt dit maar deels; ontvang je fiscaal advies, wat inspeelt op veranderingen binnen je bedrijf zoals groeipotentie, dan biedt dit fiscaal advies je al snel vele voordelen en de juiste handvatten om je onderneming een zo gunstig mogelijk belastingtraject in te laten gaan. 

In de praktijk komen wij het nogal eens tegen dat ook een kleine ondernemer aftrekposten laat liggen; men was niet gewoonweg niet op de hoogte hiervan. Ook kleine ondernemers kunnen gunstig doorgroeien, indien zij de juiste belastingtoepassingen inzetten. Fiscaal Adviesbureau de Boer helpt je graag op weg om ieder aspect van belastingregels zo gunstig mogelijk te kunnen inzetten voor je onderneming. 

Waar vind je ons? 

Al meer dan 25 jaar biedt Fiscaal Adviesbureau de Boer zowel boekhoudkundige diensten, als fiscale diensten voor de particulier als de ondernemer. Wij zijn erkende belastingadviseurs en lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Wij zijn gevestigd in Eerbeek, nabij Apeldoorn en Arnhem. Voor het maken van een afspraak kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.