Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

Google penalty opheffen

Is uw website ineens gezakt in Google? De kans bestaat dan dat uw website een sanctie heeft gekregen van Google.

Google_sanctie_opheffenVeel website eigenaren hebben dit jaar via webmaster tools een boodschap ontvangen van Google in verband met de kwaliteitsrichtlijnen en de desbetreffende website wordt plotseling niet meer of minder hoog getoond in de zoekresultaten.

In de praktijk is het voor veel website eigenaren erg lastig om deze penalty of ban ongedaan gemaakt te krijgen. Google reageert niet of nauwelijks op uw correspondentie en verwijst louter naar haar kwaliteitsrichtlijnen. Het gespecialiseerde team van marketingcollege.nl kan u helpen dit proces te doorbreken en het ongedaan maken van de penalty van uw website te bewerkstelligen en zodat uw zoekresultaten weer zullen verbeteren.

Onze experts lossen de Google sanctie “No Cure No Pay” voor u op!

Hoe lang duurt het?

google-sanctie

Dat ligt er helemaal aan hoeveel slechte backlinks uw site heeft. Een Google penalty kan met slechts één heroverwegingsverzoek opgeheven worden als het aantal slechte backlinks beperkt is. Hierbij moet u denken aan een aantal weken. Heeft uw website duizenden slecht backlinks dan is Google doorgaans niet zo vergevingsgezind en zijn er vaak meerdere heroverwegingsverzoeken nodig en extra werk. Dat proces kan enkele maanden in beslag nemen.

Kom ik terug op dezelfde positie?

Als er veel backlinks verwijderd moeten worden dan komt een website doorgaans lager terug in de rankings dan voor de penalty. Dat is natuurlijk jammer maar het gaat erom dat je website uberhaupt terug mag komen van Google.

Wat doen jullie precies?

Lees hier meer over het Google penalty opheffen proces.

Wat kost het?

De Google penalty opheffen procedure kost eenmalig 470 euro ex BTW met een No Cure No Pay garantie. Dit is inclusief één heroverwegingsverzoek wat vaak al afdoende is. Als er meerdere heroverwegingsverzoeken nodig zijn dan wordt er 125 euro ex BTW per heroverwegingsverzoek in rekening gebracht. U betaalt pas als de Google penalty is opgeheven.

Neem vrijblijvend contact op met ons.