Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

Goudenhanddrukadviseurs: De Stamrecht BV

De Stamrecht BV is een zeer bijzondere variant van een Besloten Vennootschap, waarin men een bruto ontslagvergoeding onderbrengt en waarover -tot het moment van uitkeren- over de inleg zelf geen belasting wordt betaald. Is een Stamrecht BV opgericht voorafgaande aan de periode 1 januari 2014, dan geldt de  stamrechtvrijstelling en wordt er pas belasting betaald op het moment van uitkeren; het uitkeren kan in kleine gedeeltes plaatsvinden, waardoor er uiteindelijk minder belasting over het bedrag zal worden betaald.

Stamrecht BV administratie en advies

Dit is mede wat de Stamrecht BV zo interessant maakte; echter hierbij is van belang dat de Stamrecht BV op de juiste wijze administratief en naar de juiste mogelijkheden wordt behandeld. Bezit u een Stamrecht BV, dan kan het uiterst raadzaam zijn advies in te winnen bij eenStamrecht BV adviesbureau. U zult in dat geval van fiscale juristen de juiste specialistische inzet en know-how mogen verwachten om het uiterste voordeel te behalen uit uw Stamrecht BV.

Wilt u direct meer informatie nalezen over de Stamrecht BV, bezoek dan de website Goudenhanddrukadviseurs.nl, hier kunt u in duidelijke taal de nodige achtergrond informatie nalezen en desgewenst vrijblijvend contact opnemen voor een afspraak.