Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

In de Mexicaanse hangmat na het wijnfeest

Mexicaanse Hangmat

Als je veel hangmatten in Italië verkoopt, dan kom je natuurlijk ook geregeld in Italië. Regelmatig zijn we dan ook in Piemonte, Italië om onze Mexicaanse hangmatten te promoten. In Italië heten ze amache messicane, in Duitsland,  Mexikanische hängematten.

Zoals in de rest van Italië is het geregeld feest in de verschillende stadjes en dorpen in Piemonte. In deze wijnstreek zijn feesten vaak verbonden met de wijnoogst, de vendemmia. Bijvoorbeeld in Canelli is er het laatste weekend van oktober altijd een groot wijnfeest. Dat is het enige moment dat de grote wijnkelders van Canelli (Catedrali) open zijn en te bezoeken. Dus niet met een boekje in de hangmat maar op naar Canelli.

Er zijn een tiental grote wijnhuizen in Canelli. Van de meeste zijn de kelders open. Wij hebben de oudste en mooiste kelders bezocht, van de firma Bosco. Op zijn Italiaans prachtig onderhouden en bovendien verluchtigd met kunstwerken. Daarnaast veel van de goede wijn geproefd en heerlijk gegeten.

Dus vanzelfsprekend is het hierna tijd om even in de Mexicaanse hangmat te stappen. Om even een dutje te doen en het lichte roesje uit te slapen. Morgen verder met het promoten van onze Mexicaanse en Braziliaanse hangmatten en Mexicaanse dekens.

Deze verkopen we niet alleen in Nederland en Italië, maar ook in alle andere Europese landen. Wij zijn trots op onze sites. Wij verzenden in heel Europa.