Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

Tips bij het maken van een website

Een nieuwe website laten maken is meer dan even een grafisch ontwerpje omzetten naar bijvoorbeeld een WordPress template. De ontwikkelingen op het gebied van webdesign gaan snel en er moet goed nagedacht worden over zoekmachine optimalisatie en conversie. Op meeronlineleads.nl vind je niet alleen veel dingen waar je aan moet denken, maar ook in welke regio's je terecht kunt voor het beste webdesign bureau. Zo vind je er tips op het gebied van usability, conversie, responsive webdesign en content marketing.

De website is voornamelijk gebaseerd op WordPress webdesign en WordPress zoekmachine optimalisatie. Niet alleen omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke systeem ter wereld is, maar ook omdat simpelweg de meeste websites op basis van dit systeem draaien (inmiddels 22% van de 500.000 grootste websites ter wereld).

Ben je dus toe aan een (nieuwe) WordPress website of webshop? Ben je op zoek naar een bouwer of naar tips om zelf je WordPress website te bouwen? Kijk dan snel op meeronlineleads.nl