Marketing college, Marketing en linkbuilding collectief

By

Website promoten

Website promoten?

Wij weten hoe!
Afhankelijk van het doel kunnen we op verschillende manieren jouw website promoten. Website promotie gaat verder dan alleen zoekmachine optimalisatie. Hoewel het optimaliseren van websites voor zoekmachines wel een belangrijk onderdeel is van website promotie is het niet het enige middel dat kan worden ingezet om een website te promoten, en uiteindelijk meer klanten te werven.

 

Social media gebruiken bij het website promoten

Een sterke schakel in de promotie van websites is het promoten via verschillende Social Media. Acties via Facebook, twitter of instagram zijn bruikbare tools bij het promoten van een website en dienstverlening die wordt aangeboden. WIj kunnen campagnes opstarten die helpen bij het in de markt zetten van jouw bedrijf en dienst!

 

Website promoten met het oog op conversie

Een website promoten heeft alleen nut wanneer de website is geoptimaliseerd op het gebied van conversie. Je wil een bezoeker wel vangen, en tot klant omvormen. Door te kijken naar de usability van de te promoten pagina's, en waar nodig aanpassingen te doen op de betreffende, kan veel winst behaald worden, en dus een hoger rendement opleveren na promotie van de website.